امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه شهیدباهنر کرمان و سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی

دانشگاه شهیدباهنر کرمان و سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به منظور استفاده بهینه و بهره‌گیری متقابل از ظرفیت‏ها و  امکانات  در زمینه های علمی، آموزشی و پژوهشی تفاهم‌نامۀ همکاری مشترک امضا کردند.

مذاکرات این تفاهم‌نامه با هدف بهره‌گیری از خدمات متقابل و تبادل اطلاعات کارشناسی و فراهم‌آوری شرایط مطلوب برای استفاده کاربران از منابع اطلاعاتی طرفین، به دلیل شرایط کرونایی به صورت وبینار انجام شد.

لازم به ذکر است به پیشنهاد جناب آقای دکتر حسین نظام آبادی پور معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه در راستای عملیاتی شدن روند تفاهم نامه در بدو کار، تعداد  183 عنوان کتاب  از طرف حوزه چاپ و نشر دانشگاه به سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی و کتابخانه هرندی کرمان اهدا گردید.